Home  >

Produkter  Scandrive stål

Transportør - komplet

Tromlemotor & belægning

Øvrige produkter

RING TIL OS

THOMAS B. KRISTENSEN

Salgskonsulent

tbk@ellegaard.com

Direkte: 8725 1949

Jylland

TORBEN MARTIN
JØRGENSEN

Maskiningeniør

tmj@ellegaard.com

Direkte: 5183 9955

 

SJÆLLAND

KENNET K. CHRISTENSEN

Salgskonsulent

kec@ellegaard.com

Direkte: 2121 8336

Jylland

Kay Lindahl
Bertelsen

Salgskonsulent

kab@ellegaard.com

Direkte: 3021 2550

SJÆLLAND

TROMLEMOTOR MED STÅLGEAR

“Scandrive© er den sikre vej til at reducere driftsomkostninger og investere i fremtidig teknologi, der imødekommer Europas krav til bedre energi effektivitet”

 

Design og udvikling

Ellegaard har udviklet en banebrydende ny PM motor og styring med henblik på besparelser og effektivisering af materialeflow. Teknologien bag den nye PM motor, og den avancerede elektroniske styring, udnytter motorens kapacitet til fulde. Effektiviteten, der således opnås, er den bedste på markedet og energiforbruget overgår de nye Europæiske standarder for energiforbrug. Rotorens præcise placering måles konstant og strømmen tilpasses afhængig af rotationshastighed og belastning. Dette er ikke muligt på en standard motor, hvor strømmen er den samme uanset rotorens placering.

 

DEN ENESTE TROMLEMOTOR, DER IKKE BRÆNDER AF!

Uptime

Energi effektiv

Fuld torque

Meget lavt varmetab

Ie3 & ie4 kompatible

Ip69k klassifikation

Programmerbar

Færre komponenter

Mindre krav til lagerplads

Afkast af investering

Vi har i mere end 40 år holdt interne transportanlæg godt kørende over hele Danmark. I mere end 15 af disse år har vi desuden produceret, udviklet og repareret tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv.

 

Med ønske om at forbedre serviceniveauet og sikre hurtigere leveringstid for kunderne, startede vi i 2005 op med egen produktion i Viborg – og allerede i 2009 blev produktionskapaciteten øget kraftigt i forbindelse med,
at vi etablerede os i nye og større lokaler. Det betyder, at
vi kan tilbyde en ultrakort leveringstid på såvel standard tromlemotorer som helt individuelle løsninger. Hvis det brænder på, kan vi levere en ny tromlemotor indenfor
få timer.

 

Teknisk og kvalitetsmæssigt er ScanDrive® tromlemotorer helt på højde med de førende på verdensmarkedet og med ganske små justeringer, kan vores tromlemotorer let passes ind i eksisterende konstruktioner.

Klik her for at læse mere om Hyecon

KATALOG

PM MOTOR

DATABLADE

Datablad

S Ø60

Datablad

S Ø113

Datablad

S Ø80+

Datablad

S Ø138

Datablad

S Ø165