About  >

Home  >

Medico

MEDICO

 

Medico – høj hygiejne og effektivt materialeflow

Inden for medico-industrien er det særligt vigtigt at kunne fastholde et højt hygiejneniveau, kombineret med effektiv rengøring og brug af clean rooms. Men dette må ikke gå ud over det hurtige og konstante materialeflow, som også er et afgørende konkurrenceparameter.

Hos Ellegaard er vi meget bevidste om dette dobbeltsidige hensyn. Derfor har vi til brug i medico-industrien udviklet en række løsninger, der både tilgodeser de strenge hygiejnekrav og samtidig optimerer materialeflowet – fra råvare-input og produktionsproces til pakning og læsning af færdigvaren.

 

Dropbelt – en unik løsning

Specielt kan fremhæves Dropbelt. En unik, nyudviklet løsning, der på en meget skånsom måde kan føre granulat og pulver rundt i produktionsprocessen. Dropbelt er en lang, dråbeformet 'pose', hvor materialet ligger stille, skærmet mod partikler udefra og uden risiko for spild. ”Posen” kan bevæge sig op og ned samt omkring stolper, hjørner m.v., og der kan gennemføres flere af- og pålæsninger undervejs i processen.

Mange fordele ved at vælge DropBelt

Der er forbundet en lang række fordele med brugen af Dropbelt, som

  • Kan erstatte den traditionelle, men energimæssigt dyre løsning med rørtransport
  • Kan implementeres i eksisterende systemflow
  • Kan ophænges i loftet, så materialetransporten ikke optager kostbar plads på produktionsgulvet

 

Verdens tætteste tromlemotor

Inden for medico-industrien kan du med fordel bruge verdens tætteste tromlemotor, der har en tæthedsgrad på IP 69 K. Risikoen for stop er derfor meget lille, hvilket er til fordel for produktions-processen. Scandrive tromlemotoren giver

  • Udløser en markant energibesparelse
  • Mulighed for automatik i start/stop-funktionen
  • Muliggør positionering via encoder